Herreseniors weekend

07. oktober 2018 kl. 19:42

1. Holdet spillede i dag kl. 11:00 mod AB.
Det var en kamp, hvor modstanderne fra AB stod kompakte på egen banehalvdel uden at forsøge sig på det helt vilde opspil. Vores drenge havde derfor mange boldberøringer før de afleverede, og tempoet i den første del af kampen var lav. Det udnytte AB der kom foran 0-2 efter 28' minutter.

Det var dog kun for en kort periode. For allerede 1' minut efter AB havde gjort det til 0-2 var Oliver på pletten og straffede AB, reducering til 1-2.

Kort før pause fik fødselaren Frederik Bæk mulighed fra distancen på et frispark. Hårdt og præcist satte han den ned i hjørnet, uden nogen chance for AB keeperen. 2-2 ved halvleg.

For de der gik i halvlegen gik de glip af et goalshow. I anden halvleg satte Hansen, Sander og co. tempo i spillet, og havde det ikke været for alle de offside kendelser havde det blevet et tocifret tal der skulle noteres på måltavlen.

Indskiftede Dyssel åbnede ballet med en perle i det 62' minut, efterfulgt af den rutinerede Feder der i 68' minut ydmygede en ellers velspillet AB keeper.

Med blot 5' minutter tilbage så det ud til, at kampen var afgjort. Venstrebacken Christian Buur så derfor muligheder og havde bevæget sig med frem, og kom også på scoringstavlen.
AB nåede lige at give bolden op inden Oliver Schmidt lukkede og slukkede til slutresultatet 6-2 💪

2. Holdet fik kl. 15:00 besøg af Vallensbæk.
Også her måtte vi se os komme bagud med 0-2 hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik drengene mere styr på tingene og fik vendt kampen om.
Og her var frontangriberen Daniel Nabra første mand til at træde i karakter. Med gode afleveringer i dybden fik Daniel både reduceret og udlignet til 2-2 i hhv. 51' minut og 52' minut.

Blot 2' minutter efter udligningen til 2-2 bragte Vallensbæk sig foran igen, efter det mange vil kalde for kontroversiel dommerindsats. For kort før Vallensbæks mål blev midterforsvarer Jannick stemplet med knopper og stærkt ben. På banen stod 20 spillere der regnede med et frispark, mens én Vallensbæk spiller sparkede bolden i nettet hvortil dommeren godkendte målet.

Frustrationerne faldt hurtigt ned over både spillere og tilskuere og drengene kom desværre aldrig helt ind i kampen igen.

Slutresultatet blev derfor 2-3 til Vallensbæk 👎.

I næste weekend er vores 1. hold oversidder, mens 2. holdet tager til Taastrup fredag aften.