U12-1 i flot Comeback

11. marts 2020 kl. 18:55

U12-1 vs Østerbro 6-5

Til dagens kamp var der genvalg til startopstillingen fra søndagens flotte kamp af u12-1.

Meningen var at få en god start og arbejde videre med det flotte udgangspunkt fra søndag, dog med fokus rettet på offensiven og pres spillet.

I løbet af meget kort tid var u12-1 foran 2-0 og havde styr på kampen, målene netop sat ind efter aftaler omkring vores pres spil.
Med styr på defensiven gik det ligesom det skulle, et hjørne til Østerbro med scoring gav dem gejsten tilbage inden vi gik til halveg i kontrol 3-1.

Frem mod forårssæsonen skal vi arbejde med forskellige muligheder og i dag prøvet vi lidt af i bagkæden fra anden halvlegs start, det betyd at i løbet af 10 minutter kom Østerbro tilbage i kampen og førte 5-3 🙃. dette var udelukkende trænerens skyld og noget der var aftalt med drengene. Derfor var der også forholdsvis roligt på sidelinjen.

Kampen var præget af mange fejlafleveringer og da Østerbro kom tilbage var Orient drengene meget passive i alt hvad der foregik på banen. Østerbro havde 14 spillere med så der var også voldtsomt mange udskiftninger i kampen hvilket ikke gjorde rytmen bedre.

Det var nok ikke dagen til flere eksperimenter og derfor gik vi tilbage til udgangspunktet og så vendte kampen igen, U12 åd sig flot tilbage og vandt kampen flot 6-5 til stor glæde på side linjen.

Vi har massere at arbejde med og det dejligt at prøve lidt af.

Det er rigtigt positivt at vi kan gå tilbage til vores udgangspunkt og så vende kampen igen.

Tilllykke til u12-1 med endnu en sejr og i morgen står den på træning igen.