- Vi var det bedste fodboldhold
- Vi spillede faktisk ganske godt
- Vi producerede mange – og store - chancer
- Alle kæmpede forbilledligt trods modgangen
Det var bare én af de dage, hvor bolden ikke ville i kassen – og når så modstanderen får tre lidt tilfældige mål, ender det med, at vi taber 1-3 til Hjorten, som simpelthen kæmpede ”r…. ud af bukserne” og var lykkelige for de tre points !
I det 30. minut ryger en clearing fra forsvaret lige hen til en Hjorten-spiller, som har let ved at score.
I stedet for 2-0 eller 3-0 ved pausen stod det således 0-1 !!!
4 minutter inde i 2. halvleg opstår der klumpspil i vort straffesparksfelt – bolden havner hos en Hjorten-spiller, som bugserer den ind over stregen 0-2
I det 57. minut kommer der endelig noget at glæde sig over for vort hjemmepublikum, da Benjamin – i sit andet spil-minut på banen – modtager en super stikning fra Lasse – og scorer usvigeligt sikkert ! 1-2
Resten af kampen forløb – med få undtagelser – som et stormløb mod Hjortens mål; men målmand og forsvar fik raget kastanjerne ud af ilden, og så brændte vi også et par af de større chancer.
De sidste fem minutter satte Kim alt på ét bræt i håb om udligning – alt blev kastet fremad – og i det 91. minut sker det klassiske: Hjorten-forsvaret losser bolden væk – pludselig er Hjorten 2-mod-1 i vort straffesparksfelt, og 1-3 er en kendsgerning.
STOR FORLØSNING hos Hjorten – STOR ÆRGRELSE hos os; men rigtigt mange fine ting at tage med til næste kamp mod Bagsværd, hvor vi så må hente de tre points, vi mistede i dag !