Herresenior var i weekenden i Allerød på trænings lejr, hvor der lørdag blev spillet 1. holds kamp i Hillerød, mens søndag tog 2. holdet i mod Måløv hjemme i Rødovre.

Sociale indslag og konkurrencer var en stor del af turen.

Lørdagens kamp mod Hillerød:
Med 14 spillere fra både trup 1 og 2, blev der i alle 90min ydet en yderst flot indsats.
Med flot oplæg af Mads J, kunne Mads C give Orient en overrasket føring. Kevin scorede sikkert på straffe til pausestillingen 2-2.

Efter pausen kom Hillerød foran med både 3-2 og 4-2.
Kevin gjorde igen ondt på straffe til 4-3. Ømme ben, træthed og et forsøg på at få uafgjort, gav Hillerød mulighed for at score til både 5-3 og 6-3 som blev kampens resultat.

Søndagens kamp mod Måløv BK:
Intensitet og kampgejst var ordene der fyldte.
Med en pausestilling på 0-0 lå det i kortene, at målene skulle findes i 2. halvleg.
Patrick gjorde det til 1-0 efter et oplæg af Nicolaj LF.
Oliver gjorde det til både 2-0 og 3-0 med flot oplæg fra Hjemlroth på sidstnævnte mål.
Til sidst i kampen fik Måløv alligevel sat præg på kampen og fik reduceret til kampens resultat 3-2.