Orients U15 hold tog imod BIF på hjemmebane

20. september 2020 kl. 21:00
Orients U15 hold tog imod BIF på hjemmebanen sportspladsen Islev. Der var lagt I kakkelovnen til kampen om Vestegnen og fastholdelse af holdets førsteplads i rækken.
Spillerne var motiveret, mødte op med højt humør og vidste, at det ville blive en svær kamp mod BIF om de 3 point.
Men disse U15 spillere er støbt af noget særligt - vi kommer hurtigt bagud 0-1 bare efter 2 minutters spil - den havde vi ikke lige set komme, men det gjorde den. Spillerne mistede dog ikke modet og troen på sejr og de spillede videre og Spillede sige bede og bedre inde kampen. Det blev til en del chancer, som havde fortjent en bedre skæbne. Forløsningen kom efter 30 minutters spil, hvor Ali O sætter bolden i nettet til 1-1 med oplæg far SABI. 3 minutter senere blev ser eksekveret til 2-1 og efter 35 minutterspil stod den 3-1 til Orient, begge målene blev sat ind af Ali O med frispilning af Adam Channir og Mervan. Vi gik til halvleg med denne fordel.
2. halvleg blev igangsat og BIF ville deltage i kampen - den blev særdeles spændende efter tilkendelse af et straffespark i 39 minut og så stod den 3-2. Det gav BIF blod på tanden og vi mistede lidt kontrollen - hvilket betød de scorede i 40’ende minut og udlignede til 3-3. Drengene fik tingene til at fungere igen i kampen og der var virkelig pres på - kampen kunne tippe til begge sider. Brøndby brændte et straffespark 5 minutter før, dog formåede U15 spillerne hele tiden at holde hovedet koldt og troen på en sidste chance. Denne kom i det 69 minut, hvor Mervan får et gennembrud i venstre side og sætter den i kassen for derved at lukke kampen 4-3.
En fortjent sejr til U15 spillerne, hvis vi ser det i perspektivet “hele kampens forløb”.
Mange tak U15 drenge for den bedste fødselsdags gave en U15 træner kan få sig.
Træner & lederteamet takker for enorme støtte til holdet. Der var rigtig mange tilskuere på lægterne til denne spændende kamp og det betyder meget for drengene.